JDS Boekhoud

JDS Boekhoud is ontwikkeld voor bedrijven, instellingen en personen die de boekhouding willen verzorgen zonder koppeling met een ander systeem. Binnen dat kader zijn er voldoende mogelijkheden om de boekhouding te verzorgen voor iedereen die dit eenvoudig wil doen, of juist zeer uitgebreid.
Om aan te geven hoe simpel dit allemaal kan (klik hiervoor op een screenshot) volgen hierna een paar schermen met een korte toelichting.


 Beginscherm                                   Openingsbalans
           

 Invoeren mutaties                           Keuze actie
           

 Omzet, memoriaal, etc.                    Overzichten
           


Rekeningschema

Bij eerste installatie worden alleen de standaard rekeningnummers (kas, bank, giro, etc.) gevalideerd. Nieuwe rekeningnummers kunnen worden toegevoegd na een eerste boeking daarop. Alsdan wordt de omschrijving gevraagd, of het een Balans- of een V&W-rekening betreft en welk percentage moet worden gebruikt voor de automatische BTW-berekening.


Correcties

Correcties zijn heel simpel uit te voeren: via 'Onderhoud boekingen' en daar kiezen voor de optie waar de foute boeking in zit: Openingsbalans, kas, bank, giro, of memoriaal. Waarna de boekingen in het witte vlak volgen. Na een klik daarop komt onderin dezelfde boeking te staan. Daar kunt u de correctie doorvoeren. Na 'OK' wordt de corresponderende regel bovenin aangepast. Dat is alles!


Prijs

De eenmalige kosten bedragen €175,- excl. BTW. Kosten voor begeleiding en overige assistentie op basis van nacalculatie €25,- excl. BTW per half uur of deel daarvan.


Demo-versie

Klik hier om een demo-versie binnen te halen. Deze is wel beperkt tot maximaal 50 boekingen. Na het aanklikken van de link kunt u kiezen voor 'Openen' om de installatie direct te starten. Wilt u het bestand eerst opslaan kies dan voor opslaan en ga hierna naar de juiste lokatie op uw computer en start het programma "boek.exe".
Heeft u nog vragen of opmerkingen over ons JDS Boekhoud pakket neem dan contact met ons op.